نگاهی به مطبوعات معاصر ایران | قسمت دوم : هفته نامه فکاهی توفیق
توفیق، هفتهنامهٔ فکاهی و طنزآمیز فارسیزبان ایران با حدود نیم قرن فعالیت از سال ۱۳۰۲ تا ۱۳۵۰ خورشیدی بود. ازاینرو که مجلهٔ توفیق در شبهای جمعه منتشر میشد، شعارش این بود: «همشهری! شب جمعه دو کار یادت نره: دوم خریدن مجله توفیق!»
زمان انتظار طولانی، پاشنه آشیل بیمه سلامت در کانادا
معضل عدم دسترسی فوری به پزشک متخصص و شروع درمان برای بیماری های خطرناک مانند سرطان ها، به تدریج تبدیل به پاشنه آشیل سیستم درمانی کشور شده که می بایست با حداکثر اولویت مورد توجه دولتمردان قرار گیرد.
مهم : لطفا فقط آقایان بخوانند
در طول تاریخ همیشه مردان؛ در یک دور باطل، سعی کرده اند که خود را به زنان اثبات کنند و نیاز به توضیح ندارد که این تلاش به نتیجه نرسید.
بارونس بلژیکی که ایران دهه پنجاه را به تصویر کشید
بارونس ماری-ترز اولنز د شخوتن در سال ۱۹۰۵ از پدر و مادری بلژیکی و اتریشی به دنیا آمد و پس از آنکه در ۱۹۲۶ با یک دیپلمات بلژیکی ازدواج کرد، سفرهای زیادی از جمله به ایران داشت.
نگاهی به مطبوعات معاصر ایران | قسمت اول : مجله زن روز
مجله «زن روز» از پر طرفدارترین و در واقع موفقترین نشریات تاریخ روزنامهنگاری ایران است که در منطقه نیز به عنوان یکی از پیشروترین مجلات اختصاصی خانمها شناخته میشد. این مجله در اوایل دهه ۴۰ توسط مرحوم مجید دوامی بنیانگذاری شد.
کلئوپاترای هفتم فیلوپاتور، آخرین ملکه مصر
اینطور که در تاریخ اومده، کلئوپاترا زن باهوش و جاهطلبی بوده که مهرهی مار داشته و هرجا میرفته همه عاشق چشم و ابروش میشدن. صد البته فرودهای ناگهانی کلئوپاترا و این موضوع که اون هیچوقت به صورت معمولی جاهای مهم نمیرفت هم بیتاثیر نبود.
شاهکارهای گم شده در جنگ جهانی دوم
جهان در جنگ جهانی دوم شاهد وقوع سرقت و غارت آثار هنری در مقیاس گسترده بود. خوشبختانه اغلب این آثار توسط گروهی بازیابی شدند که به «مردان آثار ماندگار» مشهور شدند.
هر ایرانی، یک پیکان
یکی از مهمترین شعارهای آن زمان، هر ایرانی یک پیکان است. از ویژگی های بارز این خودرو، تهویه هوای مناسب و امکاناتی بود که هیچ یک از خودروهای مدرن آن را نداشتند حتی با وجود عرضه سایر خودروهایی نظیر پژو و پراید، پیکان همچنان طرفداران خاص خود را داشت.

