این روزها نقاشی همه زندگی من شده است
روز جمعه ۳۰ اردیبهشتماه در گالری زرنا، نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی شامل آثار هنرمندان مختلف در رشتههای عکاسی، نقاشی، طراحی و حجمسازی افتتاح شد. یکی از این هنرمندان، امیر پارسائیانمهر – دبیر تماشاخانه پلاک۵۲ – بود.
معرفی برنده فصل اول مسابقه استعدادیابی موسیقی مترونم
بعد از ۵ ماه مسابقه و رقابت ۶ جوان با استعداد موسیقی، برنده فصل اول مسابقه موسیقی مترونم معرفی شد .
شاهین، ژانر ترس و روانشناسی با چاشنی ایرانی
«شاهین» در زمان تعطیلی سالنهای سینما واکران آنلاین با استقبال خوبی از سوی مخاطب روبه رو شده بود اما چند ساعت قبل از پخش آنلاین نمایش آن توقیف شد.
فرامرز اصلانی، مترونم پلاک ۵۲ را همراهی می کند
فرامرز اصلانی، آهنگساز، ترانهسرا، نوازنده چیرهدست گیتار و خواننده سرشناس و محبوب موسیقی پاپ ایرانی، از فصل دوم به گروه داوران مسابقه استعدادیابی موسیقی مترونم می پیوندد.
شب طلایی شارلوت کاردین در تورنتو
۵۱ امین مراسم Juno Award که دیروز در تورنتو برگزار شد، شبی طلایی برای شارلوت کاردین ، ترانه سرا و خواننده جوان بود و با ۴ جایزه به مونترال بازگشت.
گران ترین اثر هنری قرن بیستم معرفی شد
یکی از مشهورترین آثار اندی وارهول، پرتره مریلین مونرو است که به قیمت ۱۹۵ میلیون دلار به فروش رفت. رکورددار آثار هنری اما همچنان تابلوی “سالواتور موندی”، اثر لئوناردو داوینچی است.
ایلان ماسک برای توییتر چه خوابی دیده است؟
ایلان ماسک از زمانی که با فروش پیپل سرمایهای به دست آورد، دنبال خرید کسب و کارهای کوچک و سرمایهگذاری در آنها بوده اما حالا که ثروتمندترین فرد دنیاست، یکراست سراغ خرید یکی از بزرگترین شبکههای اجتماعی دنیا رفته است. او برای توئیتر چه خوابی دیده است؟
آشنایی با دانشگاه های کانادا: دانشگاه آلبرتا
در ادمونتون مرکز ایالت آلبرتای کانادا، دانشگاه بسیار معتبری به همین نام واقع است. این دانشگاه که به نام یوآلبرتا هم شناخته می شود، در سال ۱۹۰۸ تاسیس شده است. در حال حاضر در پنج پردیس این دانشگاه بیش از ۳۹ هزار دانشجو در تمام مقاطع در این دانشگاه مشغول به تحصیل اند.
سیلی ویل اسمیت و عواقبش، چرا جنجال ها تمام نمی شود؟
بیش از یک هفته است که از سیلی ویل اسمیت به کریس راک بر صحنهی اسکار ۲۰۲۲ به خاطر شوخی «جی.آی. جین» او با همسر اسمیت جیدا پینکت میگذرد، اما گویا بحث داغی که به راه انداخته است تمامی ندارد.
نگاهی به زندگی پنهان زنان افغانستان از دریچهی کتابها
فرهنگ و سنتهای اجتماعی افغانستان، غالبا رویکردی مردسالارانه دارند، تا آنجا که حتی همین امروز هم اگر در خانوادهای فرزند پسری متولد شود همه به جشن و سرور و شادمانی میپردازند، اما اگر فرزند تازه متولد شده دختر باشد، غم و اندوه تمام خانواده را فرا میگیرد و ممکن است حتی مرد خانواده به خاطر ناتوانی همسرش در زاییدن فرزند پسر، همسر دیگری اختیار کند.